Eleverna i klass 6 gjorde ett NO-prov med mig veckan innan sportlovet. Under provets gång så märkte jag att det var väldigt många elever som pratade med varandra och fuskade. Vissa av eleverna talade ut svaren rakt ut så att hela klassen kunde höra. Därför har jag och Ulla-Brita bestämt att hela klassen får göra om Ljud och Ljus provet.
Det är tråkigt att detta ska påverka hela klassen, men eftersom att jag inte vet vem som hörde svaren och vem som inte hörde svaren från eleverna som fuskade så måste alla göra om det provet.

Jag kommer inte räkna med resultatet från detta prov och det nya provet kommer inte räknas som omprov. Man kan alltså fortfarande få alla betyg, från F-A.

Har ni frågor kring detta, så meddela mig: salam.rabie@piltradsskolan.se

// Salam Rabie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.