Hej därhemma!
Nu är det dags att köra igång med utvecklingssamtalen. Idag har eleverna fått med sig en lapp hem med tider. Jag har gett er tider och jag hoppas att de passar. Är det så att ni inte kan komma på utsatt tid, så hör av er till mig via telefon eller mail.

Onsdagen den 8 februari är det studiedag och eleverna är lediga.

Jag påminner också om Schack4an den 11 februari. Jag och Ulrika Patring kommer att hjälpas åt att skjutsa dem som behöver samåka med någon. Vi hör av oss till er berörda via telefon under veckan.

Läxor till vecka 6:

Engelska:
Läs texten på sidorna 42-43 i Classbook 4. Översätt även texten till svenska (muntligt). Träna på orden på sidan 22 i boken Word Trainer 4. Du ska kunna översätta, uttala och stava dem rätt. Det är kapitel 17 (The geography lesson) som gäller. Läxan förhörs på torsdag.

Matematik:
Läxa 14, ett löst blad. Läxan görs på rutigt papper och lämnas in senast fredag.

Ha det gott!
Anna-Lena