Nu är det dags för ert nya uppdrag, projekt nummer 2. Nu ska vi ut och resa i USA och Kanada. Ni kommer att delas in i tre grupper.

Ert uppdrag är att skapa en presentation om det område ni har blivit tilldelade. Hur ni delar upp arbetet inom gruppen får ni bestämma själva. Hur ni presenterar arbetet är också valfritt. Det är dock viktigt att veta att det ska presenteras i Aulan fredagen vecka 43. Presentationen ska ha inslag av engelska. Gruppen som arbetar om Kanada ska också få med några franska ord.
Presentationen ska vara mellan 6 och 10 minuter lång.

Måndagen vecka 43 ska ni redovisa för Magnus och Anna-Lena, en övning inför fredagens stora redovisning. Då ska ni även berätta hur ni har planerat ert arbete. Hur har det gått att samarbeta? Vad har fungerat bra, vad kan ni tänka på till nästa gång? Hur har ni delat upp arbetet, har ni gjort allt tillsammans eller valt att göra vissa bitar var? Vad har ni lärt er? Har det varit lätt/svårt, roligt/mindre roligt? O s v.

Under arbetets gång kommer ni även att se faktafilmer på FLOD och få undervisning av oss lärare. Noggrannare beskrivning av projektet hittar ni på FLOD. Där hittar ni också en lektionsplanering och en LPP.

Lycka till!
Magnus och Anna-Lena

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.